تماس با ما درباره ما اخبار خمیرمایه نشریه صفحه اصلی
 


سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران

مقدمه

سنديكاي توليدكنندگان خميرمايه ايران در تاريخ 1382/05/18 در اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران ثبت و از تاريخ مذكور آغاز به كار نموده است. حوزه فعاليت اين سنديكا در سراسر كشور جمهوري اسلامي ايران و مدت فعاليت آن نامحدود ميباشد.

موضوع و اهداف سنديكا

موضوع فعاليت اين سنديكا در جهت ايجاد حسن روابط و همكاري بين كارخانه هاي توليدكننده خميرمايه (با 5 كارخانه موجود فعلي) در جهت تامين منافع مشترك كارخانجات عضو با رعايت منافع و مصالح عمومي، مملكتي و به منظور تامين خميرمايه و بالا بردن كيفيت آن و بهبود وضع كارخانجات از طريق تحصيل و ارائه اطلاعات مفيد درباره صنعت خميرمايه و راهنمايي اشخاص علاقمند به تاسيس كارخانه‌هاي جديد و يا گسترش كارخانه‌هاي موجود و تشويق و ترغيب به منظور بالابردن كيفيت محصول و نيز حفظ حقوق و منافع مشروع و قانوني و بهبود وضع اقتصادي توليد كنندگان وكارفرمايان كه خود متضمن حفظ منافع جامعه است، مي‌باشد.

اعضا

این سنديكا در حال حاضر داراي پنج عضو با شخصيت حقوقي به شـرح زير مي باشد :
1ـ شركت ايران مايه
2- شركت ايران ملاس
3- شركت خمیرمایه و الکل رازی
4- شركت خميرمايه خوزستان
5- شركت خميرمايه رضوي

هيات مديره

اعضاي اصلي و علي البدل هيئت مديره سنديكا شخصيت هاي حقيقي زير مي باشند که در آخرین مجمع عمومی برای مدت سه سال انتخاب گردیدند:
1 ـ جناب آقای مهندس مسعود حسن زاده              رئيس هيات مديره
2 ـ آقاي مهندس محمود گیاهی                              نائب رئيس هيات مديره
3 ـ آقای مهندس علی احتشامی                             عضو هيات مديره

دبير سنديكا

هيأت مديره در اولين جلسه خود آقاي مهندس مجيد پارسايي را به عنوان دبير براي مدت تصدي هيأت مديره انتخاب نمودند.

فعاليت ها

خلاصه اي از اهم فعاليت هاي سنديكای تولیدکنندگان خميرمايه ايران به شرح زير مي باشد :
1 ـ مكاتبات و پيگيري هاي لازم با وزارت صنايع و معادن، وزارت بهداشت، وزارت بازرگانی و سایر مراجع ذیربط درمورد عدم استفاده از جوش شيرين و نحوه استفاده از خميرمايه و بهبود كيفيت نان كشور.
2 ـ تلاش جهت ايجاد آگاهي عمومي از طريق ارائه مقالات و جوابيه به نشريات و رسانه ها و همكاري با سازمان ملي بهره وري درجهت پيشبرد هدف فوق
3 ـ انتقال مشكلات پساب كارخانه هاي خميرمايه به بخش محيط زيست دفتر صنايع غيرفلزي وزارت صنايع و معادن و تلاش جهت رفع مشكل موجود.
4 ‍- تهيه و تدوين گزارش جامع هشدار كارشناسان درمورد زيان هاي استفاده از جوش شيرين در پخت نان با بهره گيري از نظرات مديران شركت هاي خمير مايه و ساير افراد صلاحيت دار و ارسال و پخش گزارش به تمامي ارگان ها و سازمان ها ازجمله به تمامي نمايندگان مجلس .
5 ـ اطلاع رساني به اعضاي سنديكا و ارتباط با آنها درمورد حل مشكلاتشان.
6 ـ تشكيل جلسات ماهانه هيأت مديره و بحث و تبادل نظر درمورد مسائل روز و تشكيل ميزگردهاي تخصصي و دعوت ازمسئولين و صاحبنظران در صنعت آرد و نان كشور .
7 ـ تعيين قيمت پايه براي خميرمايه در مقاطع مختلف جهت حفظ بازار و جلوگيري از رقابت ناسالم با هماهنگی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان.
8 ـ اقدام به انتشار نشریه خبري – تخصصي خميرمايه ايران از مهر ماه 83 و توزيع آن به اعضاء، وزارتخانه هاي مسئول در امر نان، سازمانها و شركتهاي ذيربط ( مانند شركت غله، سازمان علمي بهره وري، سازمان حمايت از مصرف كننده و توليدكننده، سازمان حفاظت از محيط زيست، مؤسسه استاندارد، اتاق بازرگاني، سازمان مديريت و... ) انجمنهاي مربوط (مانند انجمن شيريني وشكلات، انجمن صنفي توليدكنندگان قند و شكر، انجمن متخصصين علوم و صنايع غذايي، كانون صنايع آرد و ...) دفاتر رياست جمهوري و مجلس و تشخيص مصلحت نظام، شوراي شهر. شهرداري، استانداريها، مطبوعات، خبرگزاري، صدا و سيما، دانشگاهها و ... در جهت اطلاع رساني و ايجاد ارتباط هر چه بيشتر .
9- همكاري با مؤسسه استاندارد در راستاي تدوين استانداردهاي خميرمايه .
10- جلب موافقت سازمان حفاظت محیط زیست با تشكيل كميته يست محیطی با حضور نمايندگان كارخانه هاي توليد خميرمايه جهت اخذ و ارائه راهنمايي هاي فني به توليدكنندگان  و عقد قرارداد زیرنظر این سازمان با متخصصین معرفی شده جهت انجام پروژه نانوفناوری روی پساب صنایع خمیرمایه.
11- ايجاد ارتباط با دانشكده آرد و نان و توافق 2 جانبه جهت رد و بدل كردن متخصصين و برگزاري دوره هاي آموزش پخت نان و معرفي از كارخانه هاي توليد خميرمايه جهت آموزش در اين دوره ها.
12- حضور مستمر در نمایشگاه ها، کنگره ها و سمینارهای مربوط به صنعت غذا و امور آرد و نان.
13- ترقراری ارتباط با فراكسيون امور غذايي مجلس و ارائه پيشنهادات لازم درمورد نحوه ارائه سوبسيد ها در بخش آرد و نان به افراد جامعه .
14- عضویت در کانون انجمن های صنایع غذایی و پیگیری بخشی از مسائل صنعت از طریق این کانون و حضور مستمر در جلسات کانون .
15- عضویت در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و معرفی نماینده در هیات نمایندگان این اتاق و همچنین معرفی نماینده به شورای عالی اطلاع رسانی اتاق .
16- عضویت در مجمع تشکل های صنایع غذایی کشور .
17- فرهنگ سازی مصرف خمیرمایه در کشور از طریق چاپ جزوات، مصاحبه با رادیو و نشریات، ارسال نشریات، مکاتبات مستقیم، اگهی های بازرگانی و ...  .
18- اخذ تسهیلات بانکی جهت واردات مواد اولیه شرکت ها .
19- مشاوره و ارائه راهنمایی فنی به متقاضیان ورود به صنعت خمیرمایه، دانشجویان و پژوهشگران .
20- تدوین برنامه جامع فرهنگ سازی مصرف خمیرمایه در نان .
21- انجام تحقيقات و مطالعات لازم راهنمايي متصديان و مسئولان كارخانه هاي خميرمايه .
22- يجاد فضاي همكاري و برنامه جهت تأمين مواد اوليه، صنايع خميرمايه با كارخانه هاي توليد ملاس از طريق انعقاد قراردادهاي بلند مدت و اخذ تخفیفات لازم در قیمت.
23- اعتراض و پیگیری لغو پروانه شرکت های بسته بندی و عرضه غیراصولی خمیرمایه.
24- تدوین گزارش های تحلیلی از وضعیت تولید خمیرمایه و تولید داخلی و جهانی ملاس و ارسال آن به اعضا.
25- پیگیری مساله جلوگیری از صادرات ملاس و وضع عوارض بر صادرات این محصول از طریق سازمان توسعه تجارت و وزارت صنایع.
26- اعتراض، پیگیری و تهیه مستندات علمی در مقابل ادعاهای غیرعلمی مانند مزیت استفاده از خمیرترش، فیبر چغندر، جوش شیرین و ... به جای خمیرمایه از طریق مراجع ذیربط که منجر به تذکر و برخورد از سوی این مراجع گردید.

 
 

 

 

 

 




پیوندها
 
Design By: A. Arefnia